Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Posti

Täällä on paikka viesteille ja kirjeille. Erityisesti kisakutsut, pentueilmoitukset ja yhteistyöpyynnöt ja -kirjeet ovat toivottuja, mutta toki kaikkea muutakin saa laittaa. En ala listaamaan kaikkea mitä saa ja mitä ei saa laittaa sillä uskon kaikkien osaavan käyttäytyä. Ja jos joku ei osaa niin en kai siitä voi suuttua kun en itse vain jaksanut listata sääntöjä... ps, viekkukoodi on viimakourasta!

 

Posti  [ Kirjoita ]

Nimi: Olga
Kotisivut: http://virtowleyes.webnode.fi/

30.05.2019 15:54
Owl Eye'siin olisi suunnitteilla seuraava pentue kesä-heinäkuulle, rotuna bokseri! ♡

Isä. No Black Clouds for Dee Dee "Devil"
Emä. Fixxxer FIXURLIFEUP "Fisu"

(Vanhempia tullaan kisaamaan ennen pentuetta, ja sen jälkeenkin.)
Koska meillä ei nykyään ole vieraskirjaa käytössä, niin kinnostukset bokseripentua kohtaan sähköpostiin vkowleyes@gmail.com. ♡

Nimi: Yuri
Kotisivut: http://antikaur.suntuubi.com

29.07.2018 21:25
Heij,
Alattako työ linkin vaihtajiksi?

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/?cat=45

29.07.2018 18:49
Lämpimät terveiset Young Foreverista!

Ensinnäkin, pentuasiaa. Yofoon ollaan astuttamassa toista saksanpaimenpentuetta, vanhempina ihastuttavat Creep ja Uni. Penskat syntyvät 24.08, ja siihen asti niitä on aikaa varailla (elleivät kaikki pennut mene jo sitä ennen).

Toisena asiana tälläinen wannabe-hyvä-yhteistyökirje, hahah.
Kenneliin kuuluu nyt hyvää, pennut ovat kasvaneet hurjaa vauhtia, ja nyt tänään sain aikaiseksi taas ilmoiteltua pentuja kilpailuihin. Valitettavasti yhden omista kasvateistamme joudun hakemaan itselleni, sillä sen varaaja ei vielä kahden kuukaudenkaan jälkeen ole sivuja tehnyt. Loki pääsee sitten asustelemaan veljensä ja vanhempiensa luokse. Lisäksi kennelin ulkoasu on vaihtunut (taas kerran, hups), vaikka edellisestäkin tykkäsin. Teema on tällä hetkellä enemmän tuollainen söpöstely, kun itsellekkin on tälläinen söpöilyvaihe tullut.

IRL menee semi hyvin, koulut alkaa kohta ja onhan se ihan mukava päästä näkemään kavereita pitkästä aikaa. Loma on mennyt tosi nopeasti, ollaan tehty paljon perheen kanssa yhdessä, kun taas koulun aikaan ei niin paljon ehditä. Lisäksi odotan kovasti vielä kesän lopussa olevaa kconia, joka on oikeastaan alle viikon päästä. Siellä pääsee näkemään nettikavereita, osallistumaan cosplay kilpailuun ja random dance gameen.

Hyvää loppukesää ja koulunalkua!

-Hyun

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/

29.07.2018 00:26
Kenelinne vaikuttaa hieman epäaktiiviselta, joten päätin tulla kyselemään mikäli olette vielä kiinnostuneita yhteistyöstä. Pyydän että mikäli tahdotte yhteistyötä jatkaa, tulisitte siitä meidän viekkuun ilmoittelemaan viimeistään 31.8.
Mikäli teistä ei mitään kuulu, poistan teidät yhteistyölistalta (joskin uudestaan saa tulla tietenkin kyselemään mikäli vielä haluatte yhteistyötä, ettekä tuohon mennessä ehtinyt ilmoittaa)

-Hyun

Nimi: Heidi Merrilä
Kotisivut: http://megasim.eu/talli/

24.07.2018 10:07
Merrin Talli on uusi monipuolinen piirretty ratsastuskoulu. Tarjolla on niin hoitohevosia, tunteja kuin yksityispaikkojakin! Tervetuloa tutustumaan tallin toimintaan. Elokuussa Merrin Tallilla myös matalan tason estekilpailut: https://megasim.eu/talli/tapahtuma/avajaisestekilpailut

Nimi: Lina
Kotisivut: http://vkfortuna.suntuubi.com/?cat=22

22.07.2018 09:06
Virtuaalikennel Fortuna järjestää 4.8. avajaistensa kunniaksi virallista agilityä. Kaikenkokoiset ja -karvaiset koirat ovat tervetulleita osallistumaan!

Nimi: Cassidy
Kotisivut: http://vkvindkraft.suntuubi.com/

26.06.2018 19:21
Ihanaa kesäkuuta rakas yhteistyöläinen!

Älyttömän myöhäseksi meni tämä kirje, mutta sentään parempi myöhään kun ei milloinkaan. Vindkraft on erittäin hyvällä mallilla siihen nähden miten kiireiltäni ehdin sitä ylläpitää. Saatiin ihana saksanpaimen tyttönen lauman vahvistukseksi ja neidistä kasvaa vielä oikein lupaava harrastuskoira. Mitään muuta ihmeempää meidän suunnilla ei olekaan tapahtunut ja suunnitelmissa näillä näkymin on koirien kisautusta sekä ehkä pentue loppuvuodesta. Mahdollisesta pentueesta kerron vielä tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Omassa pienessä päässäni olen myös suunnitellut järjestää Vindkraftissa jonkinlaiset viralliset kisat tässä vielä kesän aikana, joten jotain tapahtumaa meillä tulee vielä olemaan :D

IRL kesä on mennyt oikein rennosti ja aika paljon ollaan perheen kanssa nyt jo reissailtukin. Reissujen takia olen myös aika paljon poissa virtuaalimaailmasta, mutta pyrin nyt välipäivinä päivittelemään sivuja. Tasan viikon päästä onkin laivareissu Ruotsiin kalenterissa ja olen siitä yllättävänkin innoissani :D Jostain syystä kesällä olen reissatessa omimmillani, tutut kotinurkat tuntuvat kamalan pitkästyttäviltä kun kerrankin on aikaa olla kotona. Kamalan nopeasti on kyllä tämäkin kesä jo mennyt kun pian on jo heinäkuu :D

Kiitos ja kuittaus :)
♥ C & karvatassut

Nimi: Elyna Michar
Kotisivut: http://vkwuitton.suntuubi.com/?cat=30&

25.06.2018 20:17
: AVAJAIS-MATCH SHOW :
PVM. 02.07. | VIP. 01.07.
Wuitton järjestää avajais-mätsärin, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan! Tapahtuma pidetään kennelin läheisellä treenikentällä. Mutta jos sää on kovin huono, niin siirtyy se viereiseen sisähalliin. Tarjolla on pientä naposteltavaa ja mehua, sekä koirille tietenkin raikasta vettä.

Mukana luokat:
Pennut (alle 12kk)
Pienet koirat (alle 40cm)
Isot koirat (yli 40cm)

Tervetuloa osallistumaan!

Nimi: Eve
Kotisivut: http://eveliina007.suntuubi.com/?cat=7

24.06.2018 13:23
Ketunkolon kennel järjestää 1.7.2018 epävirallisen näyttelyn. Tervetuloa ilmoittamaan koiria ja kisaamaan. Valitettavasti tiedot löytyy Blogista. En osaa tehdä tämmösii hienoja sivuja niinku sä.

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://primeval.suntuubi.com/

13.06.2018 18:54
Primeval on 2018 pystyyn laitettu koirapeli, jossa ideana on perustaa oma kennel ja kasvattaa koiria. Peliä ylläpitää ihana Dee, jonka varmaan monet tunnistavat muiltakin sivuilta. Kannattaa käydä kurkkimassa!

Nimi: Noelle
Kotisivut: http://furiette.suntuubi.com/

04.06.2018 16:26
Moikka,

Tässä pikku mainos, toivottavasti ei haittaa :)
Elikkä tervetuloa Furietteen. Saksanpaimenkoiria kasvattava pikkukennel, jossa myös hoitokoiratoimintaa. Sivusto vielä kesken mm. ulkoasun suhteen, mutta uusia kontakteja kaipaillaan ja toivon löytäväni etenkin saman rodun harrastajia! :)
Hyvää kesää!

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/

31.05.2018 14:33
Heips vaan ja hännänheilutuksia!

On Toukokuun yhteistyökirjeen aika (vähän viimetinkaan mutta mikäs siinä)!

Kennelillä menee hyvin, kisoja on nyt järjestetty ja kesäkuu alkaakin sopivasti hyötykoirakisojen tuloksilla! A-pennut on luovutettu omistajilleen, vaikkakin yksi pennuista vielä odottaakin hakijaansa. Kaikki olivat oikein terveitä ja iloisia penskoja, ja varmasti pärjäävät tulevaisuudessa hyvin kisoissa ja näyttelyissä, mihin omistajat nyt haluavatkaan niiden kanssa osallistua.

IRL-puolella menee ihan hyvin, koulu loppuu kahden päivän päästä (loppuisi jo huomenna mutta orkesterin kanssa menen soittamaan vielä ysien päättöjuhlaan). Lauantaina tai sunnuntaina varmaan vietetään äidin sukulaisten kanssa mun synttäreitä vähän myöhässä (20. päivä oli oikeasti) kun ei olla oikeen ehditty. Lisäksi pääsen toivottavasti näkemään hyvää nettikaveriani, en malta odottaa!

Toivottavasti sielläkin menee hyvin, pitäkää hauska kesäloma!


-Hyun ja paimenlapset

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

15.05.2018 20:16
Saakos tässä viekussa mainostaa? Ja miten olisi linkinvaihto Vallatun kanssa? ^^

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/?cat=28

12.04.2018 18:23
Hei vain Ewe ja koirat!

On Young Foreverin ensimmäisen yhteistyökirjeen aika!
Huhtikuu on lähtenyt hyvin käyntiin, ollaan osallistuttu moniin kisoihin (teidänkin agiin ollaan osallistumassa, joskin lähempänä ajankohtaa), ja koirat on saanut hyvin tuloksia. Omiakin kisoja ollaan järjestämässä, agilityä, tokoa sekä palvelusta. Tällä hetkellä ne nyt junnaa vFCI:n tarkastettavana, mutta toivottavasti ne nyt pian saataisiin järjestettyä!
Lisäksi suunnitteilla on ensimmäinen pentue, joka astutetaan 30.04. (linkki pentuesivulle Kotisivut-kohdassa). Rotuna on tietenkin ihana saksanpaimenkoira, vanhempina Aura ja Creep joiden kummankin meriittilistalla on muutama merkintä, ja kisatuloksia pystyy katselemaan niiden sivuilta. Pennut syntyisivät 10.05, ja luovutettaisiin varaajille 20.05 (eli mun syntymäpäivänä, wuhuu).

Irl-puolella menee semi-hyvin, tulee olemaan kiireistä sillä soitan pian huilulla ensimmäisen tutkinnon läpi, ja siihen littyy paljon ylimääräisiä harjoituksia. Joka tapauksessa minulla on aina aikaa tarkastaa kennel läpi päivittäin, joten sen kannalta ei ole mitään ongelmaa :)

Toivottavasti täälläkin menee hyvin!

(oli nyt samalla pentueilmoitus hehe)

-Hyun

Vastaus:

Kiitos kirjeestä! :)

- Ewe

Nimi: Cassidy
Kotisivut: http://vkvindkraft.suntuubi.com/

07.04.2018 17:35
Hei!
Vastailen nyt näin kuukauden myöhässä, mutta yhteistyö käy! :D Lisäilen linkkinne sivuille :)

Vastaus:

Kiva, lisään linkin! :)

- Ewe

Nimi: Heidi
Kotisivut: http://carmine.suntuubi.com

16.03.2018 08:12
Carmine - viiden tähden ratsastuskeskus *****
Etsimme työntekijöitä, ostamme puoliverisiä hevosia ja tarjoamme yksityispaikkoja - tervetuloa tutustumaan uuteen ratsastuskeskukseen. Muistathan käydä myös vastaamassa yksityistoimintaa koskevaan kyselyymme?

Vastaus:

:)

- Ewe

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/

04.03.2018 12:35
edelliseen viestiin:
yhteistyötä siis, tuli joku ajatuskatkos.
Eli yhteistyö käy mainiosti!

-Hyun

Vastaus:

Hienoa! :)

- Ewe

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/

04.03.2018 11:34
Hei!
Kyselit linkinvaihtoa ja se sopii mainiosti!
On muuten ihanan pirteä ulkka teillä!

-Hyun

Vastaus:

Kiitoksia! ^^

- Ewe

Nimi: Aalia
Kotisivut: http://kkremeny.suntuubi.com/?cat=60&lang=fi

04.03.2018 10:17
Heippa!
Viimeinkin olisi aika Remenyn ensimmäiselle sheltti pentueelle, joka tullaan astuttamaan 24.03.2018 ja tulee syntymään kolme viikkoa astutuksesta suunnilleen 14.04.2018, lisätietoja pentueeseen liittyen löydät sivultamme. Pentuja saa nyt jo varailla, ylhäältä linkistä pääsee suoraan pentue sivulle tai sitten meidän kasvatus- kategoriasta.
Kiitokset jos päätät ottaa laumasi jatkoksi shelttivauvan :)

Vastaus:

Ei me ehkä taideta ottaa.. :)

- Ewe

Nimi: Esme
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/?cat=1

03.03.2018 21:22
Mainostelen:)
On kulunut 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä.

Selviytyminen oli jokaisen mielessä, joten kissat ja koirat päättivät yhdistää voimansa ja taitonsa. Syntyi klaani ja lauma, jotka yhdessä muodostivat Yhteisön. Kuri, säännöt ja rauha vallitsevat, mutta kuinka kauan? Kyteekö Yhteisön sisimmässä kapina vallassa olevia tai jopa koko Yhteisöä kohtaan?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen reipastahtinen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa.

Vastaus:

- Ewe

©2019 vk satakielen - suntuubi.com